Veel korting op wintersportkleding- en spullen op Black Friday

Black Friday komt eraan! De afgelopen jaren is dit vanuit Amerika overgewaaide fenomeen in Nederland steeds populairder geworden. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 29 november. Als enthousiast wintersporter moet je hier natuurlijk van profiteren!

Sterk afgeprijsde wintersportspullen

Als je wilt, kun je zelfs een complete wintersportuitrusting samenstellen van artikelen die sterk zijn afgeprijsd. Dat scheelt dan echt honderden euro’s. Daarom is Black Friday een mooie gelegenheid om de laatste dingen voor je komende wintersportvakantie of een leuk (aan wintersport gerelateerd) cadeau voor de aankomende feestdagen te kopen.

Uitverkoop bij Bever, Poederbaas.com, Perry Sport en meer!

Haast elke grote (web)winkel gooit een deel van zijn producten in de uitverkoop op Black Friday. Ideaal! Bij oude, vertrouwde winkels zoals Bever en Perry Sport kun je terecht voor bijvoorbeeld een afgeprijsd skijack, een paar fijne handschoenen of een lekker warme muts. Ook op poederbaas.com en het Duitse Bergfreunde, beide met een breed aanbod van verschillende materialen en kleding voor skiën, snowboarden en langlaufen, heb je extra korting komende vrijdag. Zoek je nog thermokleding, koop deze vrijdag dan met korting bij thermo-ondergoedwinkel.net of bij Odlo.

Wintersport-webshops met sale op Black Friday

Naast de hierboven genoemde webwinkels zijn er nog tal van andere shops die hun wintersport gerelateerde producten op Black Friday in de sale doen. Hieronder vind je een handig lijstje van een groot deel van deze winkels. Zo kun je vrijdag gerust zoeken naar die ene ski-jas die je zo graag wilde, of zelfs nieuwe ski’s!

Cadeautips voor de feestdagen

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor de aankomende feestdagen? Dan is Black Friday de uitgelezen dag om deze te kopen! Als je weet dat de ontvanger wintersport-fanaat is, dan is een geschikt cadeau vinden niet lastig. Zo kunnen wintersporters nooit genoeg warme mutsen en handschoenen hebben en is een Buff altijd erg handig. Onderhandschoentjes, lippenbalsem en goede zonnebrand kunnen skiërs en snowboarders ook altijd gebruiken terwijl een goede skihelm onontbeerlijk is voor je veiligheid. En heb je nog wel een goede skibril?

Plaats een reactie

1 + 9 =