Snow Events: op skisafari door Oostenrijk

Wie op wintersport eens wat anders wil, zou aan een skisafari kunnen denken. Zo’n skitocht is niet voor beginners, het is wel de bedoeling dat je met je ski’s of een snowboard goed een skipiste af kunt komen. Maar zo’n skisafari biedt jou wel een mooie gelegenheid om je skitechniek te verbeteren. Een mooie reden om eens te kijken naar een skisafari van Snow-Event.

Skisafari altijd onder begeleiding

Een skisafari is een toertocht door één, of soms wel meerdere skigebieden. Dit doe je altijd onder begeleiding van een gediplomeerde Nederlandse skileraar/skigids. De skileraren zijn enthousiaste wintersporters die een Oostenrijks skileraar diploma hebben behaald en natuurlijk ook een ruime ervaring hebben in het begeleiden van zowel beginnende als ervaren skiërs en snowboarders. Zij zullen je tijdens die skitocht deskundig en intensief begeleiden. Terwijl je op de allermooiste plekjes van de skigebieden komt kun je op die manier tegelijkertijd ook aan je skitechniek werken.

Met gelijkgestemden op pad

Een skivakantie is een ideale manier om je wintersportvakantie door te brengen als je alleen of met vrienden wintersport gaat. Zo ga je gezellig met een groep gelijkgestemden op pad en beleef je een onvergetelijke wintersportvakantie.

Niet iedereen kan even goed skiën, en niet iedereen heeft dezelfde ambities en conditie. Daarom werken de mensen van Snow-Event verschillende niveaugroepen. Tijdens het skiën wordt de groep op die manier gesplitst maar je ziet elkaar gewoon weer tijdens de pauzes, en natuurlijk ook ’s avonds tijdens het eten en de après-ski. Dat is natuurlijk ook ideaal als je met de familie op wintersport gaat.

In de mooiste skigebieden van Salzburg en Tirol

Snow-Event biedt tal van mogelijkheden voor skisafari’s. Niet alleen dagtochten, er zijn ook meerdaagse skisafari’s, onder meer in Salzburg en Tirol. De tochten worden gehouden in een groot aantal skigebieden, zoals Saalbach – Hinterglemm – Leogang, Zillertal Arena en SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental.

Als je meer wilt weten over de skisafari’s van Snow-Event, kijk dan even op de website www.snow-event.nl.

 

Foto: © Snow-Event

Plaats een reactie

23 + = 32