kerstgewoontes-tirol

De 5 leukste Tiroolse kersttradities


Oostenrijk is een prachtig wintersportland. De vele pistes trekken jaarlijks miljoenen mensen waaronder veel Nederlanders. Maar rond de wintersporttijd zijn er ook andere dingen te beleven in dit mooie land. Zo heeft Oostenrijk erg gezellige tradities omtrent Kerstmis. Zie hier de top 5 leukste kersttradities rondom de bekende wintersportplaats Kufstein.

skisafari met Snow-Event

Snow Events: op skisafari door Oostenrijk


Wie op wintersport eens wat anders wil, zou aan een skisafari kunnen denken. Zo’n skitocht is niet voor beginners, het is wel de bedoeling dat je met je ski’s of een snowboard goed een skipiste af kunt komen. Maar zo’n skisafari biedt jou wel een mooie gelegenheid om je skitechniek te verbeteren. Een mooie reden om eens te kijken naar een skisafari van Snow-Event.

Dutchweekend Saalbach 2015


Summit Travel is een reisorganisatie die is gespecialiseerd in wintersportreizen. Komend voorjaar organiseert dtt bedrijf Dutchweekend Saalbach 2015. Dit evenement is bedoeld voor groepen vrienden, collega`s, singles en stellen en wordt in 2015 voor de eerste keer georganiseerd in een Oostenrijke wintersportplaats. Dutchweekend Saalbach vindt namelijk plaats van 25 tot 29 maart in de bekende Oostenrijkse wintersportplaats Saalbach. Nederlandse wintersporters zullen zich dan een extra lang weekend kunnen vermaken in dit bekende en sneeuwzekere Oostenrijkse skigebied.