Les Menuires bestaat 50 jaar in 2015

De Franse wintersportbestemming Les Menuires bestaat komend winterseizoen 50 jaar. Dit wordt uiteraard groots gevierd met als hoogtepunt een gigantisch feest met vuurwerk op 12 februari. Les Menuires, met de hoogbouw uit de jaren zestig en zeventig en de nieuwere, zeer sfeervolle chaletwijken waarbij alles ski-in, ski-out is, is het skimekka van de Trois Vallées, het grootste verbonden skigebied ter wereld.

In het hart van Les Trois Vallées

Het op 1850m hoogte in de Savoie gelegen Les Menuires ligt in het hart van het grote skigebied Les Trois Vallées. Het wintersportoord maakt qua architectuur net als een levendige stad een stormachtige ontwikkeling door. De nieuwe wijken worden gevormd door in oude stijl gebouwde chalets en nieuwe luxe hotels en appartementcomplexen met een stijlvolle architectuur. Deze nieuwe look geeft de wintersportplaats een nieuwe allure waardoor ook een nieuwe groep wintersporters wordt aangetrokken.

Skipiste boven Les Menuires

De betaalbare appartementen waar Les Menuires ook bekend door is geworden zijn er nog steeds, maar de luxe hotels en chalets, restaurants en wellness sluiten daar prima op aan. Omdat alles in Les Menuires helemaal ski-in ski-out is, waarbij de nieuwe liften voor optimale verbindingen zorgen en de pistes door de kunstsneeuw onder alle omstandigheden goed is, is het prima wintersporten in Les Menuires.

Plaats een reactie

+ 47 = 49