Heerlijk warm en zacht fleecevest

Fijn voor jezelf, maar ook heel fijn om iemand cadeau te doen voor de feestdagen. Dit mooie Peridot vest van Jack Wolfskin is echt zo’n allround vest dat je bijna altijd zult dragen. Het zit zo comfortabel dat je er aan gehecht zult raken. Of het nu tijdens een wat frissere zomeravond in de tuin is, of als extra warme en isolerende laag onder je skikleding. De buitenlaag is bovendien waterafstotend. Daardoor is het ook een ideaal jack als het weer een beetje wisselvallig is.

Ook als het binnen eens wat frisser is heb je hier een heerlijk vest aan dat je niet teleur zal stellen. De zachte Nanuk 200 Bipolar Jersey voelt heerlijk zacht aan op de huid en geeft een comfortabel gevoel. De twee steekzakken zijn fijn om je handen even in op te warmen en om je sleutels en telefoon in op te bergen. Omdat de buitenzijde vrij glad, is kun je er zonder veel gedoe makkelijk een jas overheen aantrekken zodat dit fleecejack ook heel fijn is om als extra onderlaag te gebruiken.

Dit warme en comfortabele jack kost bij normaal € 99,95, maar is bij Bever nu tot en met 18 december afgeprijsd voor € 59,95!

Plaats een reactie

− 2 = 3