Dutchweekend Saalbach 2015

Summit Travel is een reisorganisatie die is gespecialiseerd in wintersportreizen. Komend voorjaar organiseert dtt bedrijf Dutchweekend Saalbach 2015. Dit evenement is bedoeld voor groepen vrienden, collega`s, singles en stellen en wordt in 2015 voor de eerste keer georganiseerd in een Oostenrijke wintersportplaats. Dutchweekend Saalbach vindt namelijk plaats van 25 tot 29 maart in de bekende Oostenrijkse wintersportplaats Saalbach. Nederlandse wintersporters zullen zich dan een extra lang weekend kunnen vermaken in dit bekende en sneeuwzekere Oostenrijkse skigebied.

Er is vermaak in overvloed: van woensdag tot en met zaterdag vinden er maar liefst drie feesten per dag plaats: bovenop de piste vinden we een stukje Ibiza, onderaan de piste de bekende gezellige Oostenrijkse après-ski en ‘nachts kunnen we clubben met Nederlandse DJ’s.

Oorsprong Dutchweekend

Het concept van Dutchweekend is al 2012 ontstaan, een jaar later werd het feestelijke wintersportevenement voor het eerst georganiseerd in het Italiaanse wintersportoord Sauze d’Oulx. Zowel in 2013 als in 2014 werd Dutchweekend Italia bezocht door circa 600 Nederlanders, met name door groepen vrienden en collega’s.

In 2015 zal niet alleen de derde editie van het evenement in Italië plaatsvinden maar vindt dus ook de uitrol naar Oostenrijk (Saalbach) plaats.

Bewuste keuze voor Saalbach

dutchweekend-saalbach-2015-logoSaalbach is een bij Nederlanders geliefde wintersportbestemming, die bekend staat om haar knusse karakter en de directe toegang tot het omvangrijke skigebied Saalbach-Hinterglemm met zo’n 200 km skipiste.

Saalbach-Hinterglemm is ook sneeuwzeker, de sneeuw wordt zelfs tot en met begin april gegarandeerd doordat 90% van de pistes is voorzien van sneeuwkanonnen. Bovendien is Saalbach al vaker het toneel geweest van grote (wintersport)evenementen en dus ook bekend met de organisatie hiervan.

Saalbach-Hinterglemm is uiteraard blij met de komst van dit evenement naar het gebied. Wolfgang Breitfuss, directeur van de VVV: “Wir freuen uns sehr auf dem Besuch der viele Holländer im März und wir werden die Organisation gerne hilfen um von diesem Event ein Riesenerfolg zu machen!” De gemeente Saalbach heeft hiermee toegezegd om dat Saalbach-Hinterglemm in het weekend van 25 tot 29 maart 2015 het toneel zal zijn voor het Dutchweekend. Dit nieuwe evenement wordt door de burgemeester gezien als een spetterende afsluiting van het seizoen.

Organisatie Dutchweekend

Robert Flik, oprichter en eigenaar van Summit Travel, is uiteraard trots op het nieuwe wintersport evenement. “Wat een voltreffer met Saalbach als bestemming… dat gaat weer een mooi feestje worden”, aldus Flik. “We zijn al druk bezig met werven; de eerste mooie boekingen zijn een feit. Het event wordt enthousiast ontvangen!”

Ook Wim de Zwart, algemeen directeur van evenementenbureau Dutchweek.nl, is trots. De Zwart: “Zo gaaf dat we naast Dutchweekend Italia nu ook een eigen event in Saalbach gaan neerzetten! De Dutchweek crew staat te trappelen om er een sfeer- en stijlvol event van te maken waarbij wintersport in combinatie met feesten centraal staat!”
Meer informatie kun je vinden op www.summittravel.nl.

Plaats een reactie

− 2 = 2