Amsterdam nieuwe opstapplaats Alpen Expres en Ski-Trein

Wintersporters kunnen met Alpen Expres en Ski-Trein komende winter ook op- en uitstappen op Amsterdam CS. Dus naast de bestaande opstapplaatsen Utrecht, Den Bosch en Venlo heeft Alpen Expres en Ski-Trein nu ook Amsterdam aan de opstapplaatsen toegevoegd. Hiermee wordt voldaan aan de wens van veel wintersporters, die graag ook in de hoofdstad op willen stappen om vanuit daar naar de Alpen te reizen voor hun skivakantie.

Nieuw wintersportseizoen

De verkoop voor het nieuwe wintersportseizoen weer is gestart. Vanaf vrijdagavond 19 december zullen de populaire wintersporttreinen wekelijks, tot en met het laatste vertrek op 20 maart, naar Oostenrijk vertrekken. Ook zijn er transfermogelijkheden vanaf Innsbruck naar Italië. Uiteraard zijn ook de nieuwe winterfolders van zowel de Alpen Expres als de Ski-Trein verkrijgbaar via het reisbureau of via de websites van deze organisaties.

Actie tarieven

De vraag naar de jaarlijkse actie tarieven die op een aantal data gelden en ook slechts beperkt verkrijgbaar zijn, is onverminderd groot. Wie niet persé aan de schoolvakanaties zoals de Kerstvakanbtie en de Krokusvakantie is gebonden kan profiteren van extra lage prijzen op 6 vertrekdata in januari en maart. Wie een reis naar de sneeuw op één van deze data boekt kan voor slechts € 80,- een retourtje naar de Oostenrijkse sneeuw boeken.

Goedkoop naar de sneeuw

Ondanks de concurrentie van low-budget vliegreizen kunnen de Ski-Trein en de Alpen Expres nog steeds heel goed concurreren met alle soorten van vervoer. Daarnaast wordt er ook een voordelige retourtransfer aangeboden. Men kan vanaf slechts € 10,- van het station naar de accommodatie en terug. Daarmee gaat de service van de trein een stap verder dan de low-budget vliegreizen!

Meer informatie is te vinden op de websites www.skitrein.nl en www.alpenexpres.nl of via het reisburo.

Plaats een reactie

− 2 = 3